HVEM / HVAD

Aarhus Volume er en non-profit kulturforening. Grundlaget for foreningen startede for fem-seks år siden med en gruppe unge iværksættere og venner der mødtes på Frontløberne med et fælles ønske om at skabe fede piratfester i Aarhus by. Som årene er gået er der kommet flere til, alle med et fælles ønske om at skabe noget liv i byen, og arbejde sammen som en dynamisk gruppe med forskellige interessepunkter. I februar 2016 blev Aarhus Volume grundlagt, og idag består foreningen af 20-25 mand. Aarhus Volume stræber efter at lave ambitiøse musik- og kulturarrangementer. Foreningens årlige hoved-event er den højtelskede Gadefestival, hvor der også indbringes flere genrer som streetsport, mad og kunst.


Aarhus Volume er lig med gadefest og godt håndværk. Foreningen er en spirende organisation, som på få år har vokset sig stor. Byggeriet og samarbejdet har været en af kernestenene for at skabe foreningen, målet er gode arrangementer hvor der bliver lagt tanke i hver detalje og stemning.

praktisk

HVOR

Mad

Aarhus Volume har hovedkontor i A-Huset på Institut for (X) og man er altid velkommen til at komme forbi, og fange os hvis man har noget på hjerte. Vi er rigtig glade for være en del af den skønneste bydel i Aarhus og afholder også vores årlige hovedarrangement, Gadefestivallen, på området.

Institut for (X) er en kultur-, erhvervs- og uddannelsesplatform, der blev grundlagt i 2009. Det er en uafhængig og non-profit kulturforening som følge af borgerinitiativer.

(X) omdannes løbende af platformens medlemmer som omfatter:
250 + aktive medlemmer
90 studier og workshops
50 virksomheder
25 foreninger

Missionen er at skabe det bedst mulige kvarter for alle og tilrettelægge og forbedre kulturelle aktiviteter, der kombinerer kunstnerisk kreativitet med forretninger, offentlig debat og offentlig uddannelse. En dynamisk organisation og et laboratorium for byforsøg, hvor initiativer vokser organisk. Platformen producerer arrangementer og produkter af kulturel og kommerciel karakter med en anslået årlig omsætning på 20 mio. Kr.

SAMARBEJDSPARTNERE