Vi søger frivillige til Aarhus Volume Under Gaden 2019 ! Tjek eventet her på facebook

For spørgsmål: volunteer@aarhusvolume.dk

Bartender
Som frivillig i baren skal man være serviceminded, da man udover at servere for gæsterne, er med til at give en god stemning og oplevelse videre til publikum. Det er vigtigt at man kan bevare overblikket, da vi forventer mange tørstige gæster, og serveringen derfor til tider skal gå hurtigt. Man skal ikke være uddannet bartender, men kan man svare ja til førnævnte spørgsmål og er over 18, er man perfekt til jobbet.

Sweeper
Som sweeper er din primære opgave at cirkulere rundt på pladsen og hjælpe med at holde den pæn og ryddelig. Det kan f.eks. være at rydde krus og dåser op efter koncerter. Det fede ved denne tjans er, at du får rigtig meget af tiden til at gå med at lytte til de forskellige koncerter, og gå rundt på festivalpladsen.

Sweeper
Bartender

Stagehand
Som stagehand vil din primære arbejdsopgave være at sætte musikudstyr og andet grej op og ned fra scenen. Indimellem skal det gå stærkt. Det sker umiddelbart før, et band går på, og umiddelbart efter et band går af, men når først koncerten er i gang, går tjansen mere stille for sig med mulighed for indimellem at holde fri.

Indgangsvagt
Indgangsvagt dækker over flere forskellige, men vigtige, poster, herunder; hovedindgang, armbåndsbod, nødudgang og produktionsindgang. På alle disse vagter er det vigtigt, at du er smilende og behjælpelig overfor gæsterne. Du skal være indstillet på, at snakke med gæsterne da det er dem, man som indgangsvagt, er der for.

TILMELD DIG

Foto af Malthe Riis

Foto af Malthe Riis