HØJT TIL LOFTET

Højt Til Loftet er en række piratfester holdt imellem 2014 og 2015 som præsentere Hiphop kunstnere som bl.a Analogik. Festerne var vilde og roudy og foregik på forskellige fede locations som Rå Hal, A-huset, Meetshop og Ungdomskulturhuset på Hjortensgade.

Højt til loftet
Højt til loftet
Højt til loftet
Højt til loftet

Aarhus Volume præsenterer One&More

Aarhus Volume holdt premiere på Ski/Snowboardfilmen “One&More” i A-huset
One&More er en dansk-produceret film, som følger nogen af landets bedste freestyle ski/snowboard-udøvere i en periode på 5 måneder. Filmen er produceret af BeProfound. Crewet rejser fra Scandinavien, tværs gennem alperne, til Island, på jagt efter de bedste actionskud!

One&More
One&More
One&More

Gadefest på Godsbanen // Aarhus Volume 2016

Gadefesten 2016 var Aarhus Volume’s første store fest, og grunden til foreningen blev startet. Den foregik på Institut for (X) og havde 8.000 gæster som kunne opleve kunstnere som Thøger Dixgaard og Johnny hefty og Jøden.

Gadefest 2016
Gadefest 2016
Gadefest 2016

Aarhus Volume // UngK 2017

Koncert-event i ungdomskirken UngK som præsenterede hiphop kunstnerne Artigeardit, KÖÖD, Tobias Rahim, KÅ og Emil Kruse.

UngK
UngK
UngK

Colorz // Aarhus Volume // Ridehuset 2017

Koncert-event i Ridehuset med line-up bestående af Emil Stabil, Johnson og Klumben og Raske Penge

Colorz
Colorz

Aarhus Volume // Spot Festival 2017

Aarhus Volume’s første samarbejde med Spot Festival. Aarhus Volume præsenterede et gratis område med 3-dages line-up på gruspladsen imellem SCC og Rå Hal. Aarhus Volume præsenterede også en række sideløbende SPOT arrangementer i samarbejde med Silvertip Agency, Bitchslap Magazine, Thy Music Collective, Ohwell Booking og Sørveiv Festival.

SPOTFESTIVAL
SPOTFESTIVAL
kunst

Aarhus Volume Gadefest 2017

Gadefesten 2017 voksede sig meget større end året forinden, med 20.000 gæster og det hidtil mest ambitiøse musikprogram. Her blev præsenteret kunstnere som Noah Carter, Ace Tee fra Tyskland, KIDD, Lord Siva, Felix De Luca og mange flere. Der blev afholdt en succesfuld amatør basket konkurrence, og man kunne finde massere lækker mad i de mange eksotiske madboder fra Smag á la Gellerup. Kunst-sporet bød på international live graffiti med kunstnere fra hele verden og en workshop af Skrivekunstskolen.

Gadefest 2017
Gadefest 2017
Gadefest 2017

Skanderborg Festival 2017 – OASEN

På skanderborg festival 2017 havde Aarhus Volume holdet opbygget et område på festivalpladsen Kærligheden, som vi kaldt ‘OASEN’. I OASEN kunne man få sig en slapper, og en anderledes festivaloplevelse med terrasser på containere, planter, massere farver og lysinstallationer, samt en lille scene med hjemmelavet DJ-Line-Up.

SMUKFEST
SMUKFEST
SMUKFEST

TOWN PART Festival 2017

Aarhus Volume afsluttede i samarbejde med Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad og Godsbanen kulturåret for Aarhus som europæisk kulturhovestad. Her havde vi en masse spændende samarbejder med Feum, Larus, Jazz og Venner og RADAR. Hovednavnene til festivallen var Benal, Kenton Slash Demon og Icekiid, men præsenterede også en række mindre upcoming bands.

TOWN PART
TOWN PART
TOWN PART

Forår på Forskud 2018

Forår på Forskud var et koncert-event der præsenterede Monti, DANQ og SOUTHBOYS i B-Huset.

Forår på Forskud
Forår på Forskud
Forår på Forskud