Loading...
BLIV FRIVILLIG 2018-06-18T11:25:39+00:00
Loading...

Kulturforeningen Aarhus Volume og dens arrangementer er intet uden frivillige. Som frivillig får du fordele, en god social oplevelse og et indblik i festivalafvikling. Aarhus Volume er en ung forening med plads til flere. De mange forskellige opgaver giver mulighed for erfaring, og du kan selv bestemme hvilket ansvar- og tidsniveau du har lyst til at være med.

For spørgsmål eller mere info, kontakt: volunteer@aarhusvolume.dk

Læs om arbejdsopgaverne nedenfor

Som frivillig får du:
– Gratis entré til Aarhus Volume Gadefestival
– 3 x bar billetter
– 1 x måltid mad
– Adgang til frivillig hang-out og garderobe
– Invitationer til sammenkomster og private begivenheder i foreningen

Bartender
Kan du knappe en dåseøl op, servere drinks og skabe en god stemning? Så bliv bartender til Aarhus Volume Gadefestival 2018!
Som frivillig i baren skal man være serviceminded, da man, udover at servere for gæsterne, er med til at give en god stemning og oplevelse videre til publikum. Det er vigtigt at man kan bevare overblikket, da vi forventer mange tørstige gæster, og serveringen derfor til tider skal gå hurtigt. Man skal ikke være uddannet bartender, men kan man svare ja til førnævnte spørgsmål og er over 18, er man perfekt til jobbet.

Stagehand
Har du lyst til at hjælpe med at musikken spiller og give vores gæster den bedst mulige koncertoplevelse? Så meld dig som stagehand til Aarhus Volume Gadefestival 2018!
Som stagehand hjælper du musikere og teknikere med at få musikudstyr og andet grej af og på scenen. Indimellem skal det gå stærkt, specielt før og efter koncerter, men når først musikken er i gang, går tjansen mere stille for sig. Her er der rig mulighed for at nyde koncerten, som du har været med til at skabe.

Indgangsvagt
Jeg er: Smilende, behjælpsom, snaksagelig
Hvis du kan nikke genkendende til disse 3 udsagn, så bliv indgangsvagt til Aarhus Volume Gadefestival 2018!
Indgangsvagt dækker over flere forskellige, men vigtige, poster, herunder; hovedindgang, armbåndsbod, nødudgang og produktionsindgang. På alle disse vagter er det vigtigt, at du er smilende og behjælpelig overfor gæsterne. Du skal være indstillet på, at snakke med gæsterne da det er dem, man som indgangsvagt, er der for.

Hand
Vil du være med til at hjælpe os, at holde festivalspladsen pæn og ryddelig? Så meld dig som hand til Aarhus Volume Gadefestival 2018.
Som hand er din primære opgave at cirkulere rundt og sørge for at alt fungerer som det skal, f.eks. at rydde krus og dåser op efter koncerter. Hvem ved? Måske finder du en guldmønt blandt alle bajerne.
Det her er en super vigtig opgave, da det giver gæsterne og isbjørnene på Indlandsisen en meget bedre oplevelse.

TILMELD DIG

Foto af Malthe Riis

Foto af Malthe Riis